Recept
« Terug naar recepten
Duits sneeuwwitje
PT30M
Duits sneeuwwitje
Een heerlijk duits sneeuwwitje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duits sneeuwwitje te bereiden
Yoghurt met eigeel, citroensap, suiker,vanillesuiker en met de opgeloste gelatine voorzichtig dooreen roeren
Als de massa dik is eiwit toevoegen.
Preisselberen vermengen met wat rum.
Serveertips
Opdienen in een hoog glas.
Om en om vullen, d.w.z. rood ( kompot ) en dan wit ( yoghurt e.d. ) en zo vervolgens.
Garneren met een kers of andere vrucht.
Eet smakelijk.
Als de massa dik is eiwit toevoegen.
Preisselberen vermengen met wat rum.
Serveertips
Opdienen in een hoog glas.
Om en om vullen, d.w.z. rood ( kompot ) en dan wit ( yoghurt e.d. ) en zo vervolgens.
Garneren met een kers of andere vrucht.
Eet smakelijk.