KookJij

Duits sneeuwwitje

Een heerlijk duits sneeuwwitje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duits sneeuwwitje te bereiden

Yoghurt met eigeel, citroensap, suiker,vanillesuiker en met de opgeloste gelatine voorzichtig dooreen roeren
Als de massa dik is eiwit toevoegen.
Preisselberen vermengen met wat rum.
Serveertips
Opdienen in een hoog glas.
Om en om vullen, d.w.z. rood ( kompot ) en dan wit ( yoghurt e.d. ) en zo vervolgens.
Garneren met een kers of andere vrucht.
Eet smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst