Recept
« Terug naar recepten
Eend met kruidenmix
PT20M
Eend met kruidenmix
Een heerlijk eend met kruidenmix recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eend met kruidenmix te bereiden
Meng voor de rub alle droge ingrediënten door elkaar. Wrijf er de eendenborst mee in en laat minstens een halfuur trekken, in de koelkast. Restjes van de rub kun je in een goed afgesloten bokaaltje nog enkele weken bewaren.
Snij de eend in dikke plakken. Wrijf ze in met olijfolie en gril ze mooi goudbruin op de barbecue. Verpak in aluminiumfolie en laat 5 à 10 minuten rusten. Snij het vlees in plakken en serveer met de worteltjes te vinden bij mijn gerechten.
http://www.kookjij.nl/recept-gegrilde-worteltjes-met-ui-crumble-en-sinaasvinaigrette
Snij de eend in dikke plakken. Wrijf ze in met olijfolie en gril ze mooi goudbruin op de barbecue. Verpak in aluminiumfolie en laat 5 à 10 minuten rusten. Snij het vlees in plakken en serveer met de worteltjes te vinden bij mijn gerechten.
http://www.kookjij.nl/recept-gegrilde-worteltjes-met-ui-crumble-en-sinaasvinaigrette