Recept
« Terug naar recepten
Eierkoektaartje met koffie en chocolade
PT15M
Eierkoektaartje met koffie en chocolade
Een heerlijk eierkoektaartje met koffie en chocolade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Eierkoektaartje met koffie en chocolade te bereiden
Besprenkel de bovenkant van de eierkoeken met koffie. Meng de mascarpone met de slagroom of melk, de vanillesuiker en het citroenrasp goed door elkaar. Hak de pure chocoladerepen grof en meng dit door de mascarpone.
Leg een eierkoek op een serveerschaal en bestrijk deze met 1/3e deel van het mascarpone-chocolademengsel. Leg er de tweede eierkoek bovenop. Bestrijk deze ook met 1/3e deel van het mascarponemengsel. Bedek deze laag met de derde eierkoek en bestrijk deze ook weer met het mascarponemengsel.
Decoreer de eierkoektaart met de koffieboontjes.
Leg een eierkoek op een serveerschaal en bestrijk deze met 1/3e deel van het mascarpone-chocolademengsel. Leg er de tweede eierkoek bovenop. Bestrijk deze ook met 1/3e deel van het mascarponemengsel. Bedek deze laag met de derde eierkoek en bestrijk deze ook weer met het mascarponemengsel.
Decoreer de eierkoektaart met de koffieboontjes.