KookJij

Eierkoektaartje met koffie en chocolade

Een heerlijk eierkoektaartje met koffie en chocolade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Kinderen - Traktatie
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Wereldwinkel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eierkoektaartje met koffie en chocolade te bereiden

Besprenkel de bovenkant van de eierkoeken met koffie. Meng de mascarpone met de slagroom of melk, de vanillesuiker en het citroenrasp goed door elkaar. Hak de pure chocoladerepen grof en meng dit door de mascarpone.
Leg een eierkoek op een serveerschaal en bestrijk deze met 1/3e deel van het mascarpone-chocolademengsel. Leg er de tweede eierkoek bovenop. Bestrijk deze ook met 1/3e deel van het mascarponemengsel. Bedek deze laag met de derde eierkoek en bestrijk deze ook weer met het mascarponemengsel.
Decoreer de eierkoektaart met de koffieboontjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst