Recept
« Terug naar recepten
Eieromelet met knapperige groenten
PT15M
Eieromelet met knapperige groenten
Een heerlijk eieromelet met knapperige groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eieromelet met knapperige groenten te bereiden
Kluts de eieren met room en kruiden goed los.
Bloemkool en broccoli in kleine roosjes verdelen.
Wortel in fijne staafjes snijden.
Knolselderij in fijne staafjes snijden.
Prei in fijne ringen snijden.
Laat de boter smelten in een pan en wok of stoof deze groenten licht gekruid beetgaar aan.
Voeg het eimengsel toe en laat op een zacht vuur het ei gedeeltelijk stollen.
Verdeel de kaas over de omelet en zet deze onder de gril tot de omelet volledig gaar is.
Serveer met dik gesneden boerenbrood .
Bloemkool en broccoli in kleine roosjes verdelen.
Wortel in fijne staafjes snijden.
Knolselderij in fijne staafjes snijden.
Prei in fijne ringen snijden.
Laat de boter smelten in een pan en wok of stoof deze groenten licht gekruid beetgaar aan.
Voeg het eimengsel toe en laat op een zacht vuur het ei gedeeltelijk stollen.
Verdeel de kaas over de omelet en zet deze onder de gril tot de omelet volledig gaar is.
Serveer met dik gesneden boerenbrood .
derbyke zegt: