KookJij

Entrecote met grand prestige kersensaus

Een heerlijk entrecote met grand prestige kersensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: dorpsherberg Ospel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Entrecote met grand prestige kersensaus te bereiden

Giet het kersensap en het halve flesje Grand Prestige bier in een pannetje, en breng het aan de kook.
Zoet het met de bruine basterdsuiker.
Voeg de kersen toe,
en bind het geheel met ongeveer 1 el maizena (waar een beetje kersensap aan toegevoegd is).

Bak de entrecote en dien op met de saus.

Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)

Ook lekker met eendeborstfilet of hertebiefstuk

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

assy54

assy54 zegt:
Hmmmmmmm ziet er lekker uit - alvast een beetje herfst op je bord?;)