Recept
« Terug naar recepten
Entrecote met grand prestige kersensaus
PT20M
Entrecote met grand prestige kersensaus
Een heerlijk entrecote met grand prestige kersensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen van Bree
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
dorpsherberg Ospel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Entrecote met grand prestige kersensaus te bereiden
Giet het kersensap en het halve flesje Grand Prestige bier in een pannetje, en breng het aan de kook.
Zoet het met de bruine basterdsuiker.
Voeg de kersen toe,
en bind het geheel met ongeveer 1 el maizena (waar een beetje kersensap aan toegevoegd is).
Bak de entrecote en dien op met de saus.
Zoet het met de bruine basterdsuiker.
Voeg de kersen toe,
en bind het geheel met ongeveer 1 el maizena (waar een beetje kersensap aan toegevoegd is).
Bak de entrecote en dien op met de saus.
Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)
Ook lekker met eendeborstfilet of hertebiefstuk
assy54 zegt: