Recept
« Terug naar recepten
Farfalle met doperwten en kaas
PT15M
Farfalle met doperwten en kaas
Een heerlijk farfalle met doperwten en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Farfalle met doperwten en kaas te bereiden
Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.Voeg na 5 minuten koken de diepvriesdoperwten toe en kook ze met de farfalle gaar.Schaaf de grana padano met een fijne schaaf in flinters.Giet de farfalle met doperwten af en vang wat van het kookvocht op.roer de slagroom door de farfalle en warm de pasta nog heel even door.Voeg eventueel nog een klein beetje kookvocht toe als de pasta te droog wordt.Schep de helft van de kaas erdoor.Schep de pasta in 4 diepe borden,maal er royaal peper over en strooi de rest van de kaas eroverheen.
looijtje zegt: