Paul gebruikt een springvorm en bekleedt deze met bladerdeeg.
Ik wilde geen extra koolhydraten gebruiken en heb het bladerdeeg dus weggelaten.
´t Was wel een beetje lastig om de taart heel uit de kom te krijgen.
Recept
« Terug naar recepten
Groentetaart met spekkies
PT45M
Groentetaart met spekkies
Een heerlijk groentetaart met spekkies recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
n.a.v. recept van `Lekker en gezond eten met Paul`
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentetaart met spekkies te bereiden
Snijd alle groenten in stukjes.
Bak de spekkies uit en haal ze dan uit de wok.
Veeg een gedeelte van het vet weg.
Roerbak de groenten in het overgebleven vet, zo´n 7 minuten ofzo..
Doe de champignons als laatste er bij.
Verwarm de oven op 200 graden.
Klop de eieren los en roer de slagroom en de kaas er door heen.
Aangezien ik alleen maar een grote en een kleine springvorm heb, heb ik dus een glazen kom gebruikt.
Deze inwrijven met olie.
Eerst de groenten er in en dan het eimengsel erover gieten.
Ongeveer 30 minuten in de oven.
Bak de spekkies uit en haal ze dan uit de wok.
Veeg een gedeelte van het vet weg.
Roerbak de groenten in het overgebleven vet, zo´n 7 minuten ofzo..
Doe de champignons als laatste er bij.
Verwarm de oven op 200 graden.
Klop de eieren los en roer de slagroom en de kaas er door heen.
Aangezien ik alleen maar een grote en een kleine springvorm heb, heb ik dus een glazen kom gebruikt.
Deze inwrijven met olie.
Eerst de groenten er in en dan het eimengsel erover gieten.
Ongeveer 30 minuten in de oven.
Gea Bruining zegt: