Recept
« Terug naar recepten
Fattouche met krokante broodreepjes
PT40M
Fattouche met krokante broodreepjes
Een heerlijk fattouche met krokante broodreepjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
465 kCal energie
6 Gram eiwit
36 Gram vet
30 Gram koolhydraten
6 Gram eiwit
36 Gram vet
30 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fattouche met krokante broodreepjes te bereiden
Snijd de broodjes overlangs doormidden en vervolgens in lange, dunne repen.
Verhit 3 eetlepels olie en 1 teen knoflook in een koekenpan en bak de helft van het brood op middelhoog vuur in 3 minuten rondom goudbruin.
Schep op keukenpapier en bestrooi met zout naar smaak.
Bak zo met de andere teen knoflook de rest van het brood.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel.
Snijd de komkommer schuin in dunne plakjes en schep om met de tomaat, radijs, rucola, bosui, peterselie en munt.
Voeg de rest van de olie toe.
Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
Serveer met de broodreepjes en minikebabs.
Verhit 3 eetlepels olie en 1 teen knoflook in een koekenpan en bak de helft van het brood op middelhoog vuur in 3 minuten rondom goudbruin.
Schep op keukenpapier en bestrooi met zout naar smaak.
Bak zo met de andere teen knoflook de rest van het brood.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel.
Snijd de komkommer schuin in dunne plakjes en schep om met de tomaat, radijs, rucola, bosui, peterselie en munt.
Voeg de rest van de olie toe.
Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
Serveer met de broodreepjes en minikebabs.