Recept
« Terug naar recepten
Fijnproever :Geroosterd notenbrood met brie en geitenkaas onder de grill
PT5M
Fijnproever :Geroosterd notenbrood met brie en geitenkaas onder de grill
Een heerlijk fijnproever :geroosterd notenbrood met brie en geitenkaas onder de grill recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Fijnproever & Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fijnproever :Geroosterd notenbrood met brie en geitenkaas onder de grill te bereiden
Rooster het brood .
Leg de brie op het brood , de gesneden champignon erop en de zongedroogde tomaatjes , peper erop en het geitenkaasje .
Nu onder de grill tot de kaas begint te smelten .
Leg de brie op het brood , de gesneden champignon erop en de zongedroogde tomaatjes , peper erop en het geitenkaasje .
Nu onder de grill tot de kaas begint te smelten .
cindyvanbrakel zegt: