Recept
« Terug naar recepten
Flinterdunne Breydelhamrollade
PT15M
Flinterdunne Breydelhamrollade
Een heerlijk flinterdunne breydelhamrollade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Flinterdunne Breydelhamrollade te bereiden
Snij het witlof in de lengte door en verwijder de harde kern.
Snij de stronkjes vervolgens in dunne reepjes.
Vul de plakjes Breydelham met het witlof en enkele stengels bieslook.
Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt, dat oogt mooier.
Maak af met een bieslooksaus.
Breng daarvoor yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.
Snij de stronkjes vervolgens in dunne reepjes.
Vul de plakjes Breydelham met het witlof en enkele stengels bieslook.
Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt, dat oogt mooier.
Maak af met een bieslooksaus.
Breng daarvoor yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.