Recept
« Terug naar recepten
Florentijnse doperwtjes
PT25M
Florentijnse doperwtjes
Een heerlijk florentijnse doperwtjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Florentijnse doperwtjes te bereiden
Snijd het spek in blokjes en bak het in een droge koekenpan uit.
Voeg de gesnipperde uien en de geperste knoflook toe en laat ze even mee fruiten.
Voeg de erwtjes toe en laat het geheel in ca 10 min. op een zacht vuur smoren.
Voeg 5 min. voor het einde de peterselie toe en bestrooi met peper en zout.
Voeg de gesnipperde uien en de geperste knoflook toe en laat ze even mee fruiten.
Voeg de erwtjes toe en laat het geheel in ca 10 min. op een zacht vuur smoren.
Voeg 5 min. voor het einde de peterselie toe en bestrooi met peper en zout.