Recept
« Terug naar recepten
Focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti
PT10M
Focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti
Een heerlijk focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti te bereiden
Bak het voorgebakken brood 5 min in een voorverwarmde oven op 200°C.
Haal het er even uit en beleg met de spaghetti bolognese de kaas erover de paprika, komkommer en tomaat.
Zet gedurende een 5 tal min terug in de oven.
Serveer zeer warm.
Haal het er even uit en beleg met de spaghetti bolognese de kaas erover de paprika, komkommer en tomaat.
Zet gedurende een 5 tal min terug in de oven.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Voor de kaas mag je gerust andere nemen. Focaccia met tomaten en olijven te vinden in Aldi .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
Wat zijn nou weer "overschotjes",iets van de Aldi?
Grapje..., voor mij een mooi gerecht, een 10 waard.
Grten van Hans en Bores, Fred de baard en 'Dan' de krulharige vogelspin. Ook aan je viervoeters!
derbyke zegt: