Klik op foto om te vergroten.
Bijbehorende kruiden van de pasta, om een idee te hebben: gedroogde tomaten, gedroogde knoflookschijfjes, rode paprikapoeder, gedroogde ui, gedroogde basilicum, gedroogde peterselie, zout, gedroogde olijven, gedroogde kappers. Deze samenstelling kan natuurlijk ook met verse produkten.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta: Capunti Alla Puttanesca
PT20M
Pasta: Capunti Alla Puttanesca
Een heerlijk pasta: capunti alla puttanesca recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: Capunti Alla Puttanesca te bereiden
Pasta beetgaar koken zoals op verpakking staat vermeld voeg een beetje kruiden toe.
Witloof fijn snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Paprika in ringen snijden.
Komkommer in ringen snijden.
Courgette halveren en in reepjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaatjes halveren.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie voeg een beetje kruiden mix toe en de zeevruchten mix, als laatste de tomaatjes toevoegen.
Laat alles even goed opwarmen.
Pasta in het midden van het bord de groenten mengeling er rond dresseren, evenzeer de kaas.
Witloof fijn snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Paprika in ringen snijden.
Komkommer in ringen snijden.
Courgette halveren en in reepjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaatjes halveren.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie voeg een beetje kruiden mix toe en de zeevruchten mix, als laatste de tomaatjes toevoegen.
Laat alles even goed opwarmen.
Pasta in het midden van het bord de groenten mengeling er rond dresseren, evenzeer de kaas.