Recept
« Terug naar recepten
Soepje als hapje voor pasen
PT20M
Soepje als hapje voor pasen
Een heerlijk soepje als hapje voor pasen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soepje als hapje voor pasen te bereiden
Snij de groenten zeer fijn en stoof deze aan in een beetje boter kruid af met viskruiden en voeg de bouillon toe.
Vul de kommetjes met soep, grijs garnalen en kaas toevoegen.
Bestrijk de rand van het kommetje met boter en leg het bladerdeeg erop duw een beetje aan en bestrijk met boter.
Zet deze even in een voorverwarmde oven op 200 gr en laat het bladerdeeg bruin bakken +/- 10min.
Serveer warm met fijn gesnipperde bieslook.
Vul de kommetjes met soep, grijs garnalen en kaas toevoegen.
Bestrijk de rand van het kommetje met boter en leg het bladerdeeg erop duw een beetje aan en bestrijk met boter.
Zet deze even in een voorverwarmde oven op 200 gr en laat het bladerdeeg bruin bakken +/- 10min.
Serveer warm met fijn gesnipperde bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.