KookJij

Soepje voor de herfstdagen

Een heerlijk soepje voor de herfstdagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
  2. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soepje voor de herfstdagen te bereiden

Venkel fijn snijden.
Paprika in fijne reepjes snijden.
Selder zeer fijn in ringen snijden.
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg regelmatig de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen. Voeg de verse dille toe samen met de gepelde scampi's, als laatste de St.Jacobsvruchten.
Serveer zeer warm en bestrooi rijkelijk met kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Graag gedaan ger2 laat het smaken je laat maar iets weten hoe ze beviel groetjes van ons 3 :);):p
ger2

ger2 zegt:
Lijkt me weer echt lekker Hilde. Ik zal alleen zelf de visbouillon moeten maken, want het is bijna niet mogelijk om deze te kopen zonder E621 er in. Dat is vetsin en daar hebben we grote problemen mee. Daarom moet ik ook het meeste zelf maken, want het wordt steeds moeilijker producten te vinden waar het niet in zit. Zeezout is heel wat beter. Maar ik ga er mee aan de slag. Bedankt voor dit fantasiesoepje.