Recept
« Terug naar recepten
Soepje voor de herfstdagen
PT30M
Soepje voor de herfstdagen
Een heerlijk soepje voor de herfstdagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soepje voor de herfstdagen te bereiden
Venkel fijn snijden.
Paprika in fijne reepjes snijden.
Selder zeer fijn in ringen snijden.
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg regelmatig de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen. Voeg de verse dille toe samen met de gepelde scampi's, als laatste de St.Jacobsvruchten.
Serveer zeer warm en bestrooi rijkelijk met kaas.
Paprika in fijne reepjes snijden.
Selder zeer fijn in ringen snijden.
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg regelmatig de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen. Voeg de verse dille toe samen met de gepelde scampi's, als laatste de St.Jacobsvruchten.
Serveer zeer warm en bestrooi rijkelijk met kaas.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ger2 zegt:
derbyke zegt: