Recept
« Terug naar recepten
Noorse steenbolk gevuld met verse groenten
PT35M
Noorse steenbolk gevuld met verse groenten
Een heerlijk noorse steenbolk gevuld met verse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Noorse steenbolk gevuld met verse groenten te bereiden
Spoel de vissen goed af en dep droog.
De groenten fijn snijden even opstoven in boter en kruiden.
Vissen goed kruiden aan de binnenzijde vullen met de groenten en vastprikken, kruid een klein beetje de buitenzijde van de vissen.
Leg deze in een beboterde vuurvaste schotel, de wijn toevoegen en bak deze gaar in een voorverwarmde oven op 180°C ± 35 min.
De groenten fijn snijden even opstoven in boter en kruiden.
Vissen goed kruiden aan de binnenzijde vullen met de groenten en vastprikken, kruid een klein beetje de buitenzijde van de vissen.
Leg deze in een beboterde vuurvaste schotel, de wijn toevoegen en bak deze gaar in een voorverwarmde oven op 180°C ± 35 min.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze vis werd geserveerd met aardappelpuree afgewerkt met de vulling van de vis.