Recept
« Terug naar recepten
Hapje : soepje van zeevruchten
PT15M
Hapje : soepje van zeevruchten
Een heerlijk hapje : soepje van zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Hapje : soepje van zeevruchten te bereiden
Snijd de groenten zeer fijn evenzeer de dille en look.
Stoof deze aan in een beetje olijfolie, voeg kruiden en water toe laat op een zacht vuur sudderen, ook de mosterd en honing toevoegen, als laatste de zeevruchtenmengeling toevoegen.
Serveer de soep zeer warm in een kommetje en leg voor het opdienen de kaas erin.
Stoof deze aan in een beetje olijfolie, voeg kruiden en water toe laat op een zacht vuur sudderen, ook de mosterd en honing toevoegen, als laatste de zeevruchtenmengeling toevoegen.
Serveer de soep zeer warm in een kommetje en leg voor het opdienen de kaas erin.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.