Recept
« Terug naar recepten
Lente pastabordje met kalkoen
PT40M
Lente pastabordje met kalkoen
Een heerlijk lente pastabordje met kalkoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lente pastabordje met kalkoen te bereiden
Kalkoenfilets in grove stukken snijden.
Paprika's, tomaatjes, komkommers, look en sjalotje evenzeer in stukken snijden.
Deze ingredienten in de cutter, kruiden en eitje toevoegen.
Cutter als zeer fijn.
Neem een groot stuk plastiekfolie leg de bereiding erop, vouw goed toe en rol goed op tot een worst.
De uiteinden van de folie samenbrengen en knoop vast.
Steam deze worst +/- 35 à 40 min.
Terwijl de pasta beetgaar koken en de saus voorbereiden:
Paprika's in ringen snijden.
Sjalotje in ringen snijden.
Komkommer in ringen snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof deze groenten even aan goed gekruid met tex-mex , voeg de room toe en laat even sudderen.
Haal de gevulde kalkoenworst uit de steamer ( wees voorzichtig en verwijder de folie).
Snij het vlees in plakken.
Dresseer de borden saus vervolgens de pasta het vlees erbij, nog een beetje saus en werk af met kaas en bieslook.
Serveer zeer warm.
Paprika's, tomaatjes, komkommers, look en sjalotje evenzeer in stukken snijden.
Deze ingredienten in de cutter, kruiden en eitje toevoegen.
Cutter als zeer fijn.
Neem een groot stuk plastiekfolie leg de bereiding erop, vouw goed toe en rol goed op tot een worst.
De uiteinden van de folie samenbrengen en knoop vast.
Steam deze worst +/- 35 à 40 min.
Terwijl de pasta beetgaar koken en de saus voorbereiden:
Paprika's in ringen snijden.
Sjalotje in ringen snijden.
Komkommer in ringen snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof deze groenten even aan goed gekruid met tex-mex , voeg de room toe en laat even sudderen.
Haal de gevulde kalkoenworst uit de steamer ( wees voorzichtig en verwijder de folie).
Snij het vlees in plakken.
Dresseer de borden saus vervolgens de pasta het vlees erbij, nog een beetje saus en werk af met kaas en bieslook.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.