Recept
« Terug naar recepten
Forel met champagnedressing
PT45M
Forel met champagnedressing
Een heerlijk forel met champagnedressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forel met champagnedressing te bereiden
Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakje snijden.
Bsui schoonmaken en in héél fijne ringetjes snijden.
Door champignons scheppen.
Ca 1/2 uur laten staan.
Forel in kleine stukjes snijden.
1,5 takje dille erboven fijnknippen en door forel scheppen.
Olie, crème cassis, zout en peper tot dressing kloppen.
Champagne of sekt bij dressing schenken.
Over 5 bordjes slamelange verdelen.
Champignons erover verdelen.
Helft van dressing over bordjes verdelen.
Forel op champignons leggen.
Rest van dressing erover verdelen.
Garneren met rest van dille.
Bsui schoonmaken en in héél fijne ringetjes snijden.
Door champignons scheppen.
Ca 1/2 uur laten staan.
Forel in kleine stukjes snijden.
1,5 takje dille erboven fijnknippen en door forel scheppen.
Olie, crème cassis, zout en peper tot dressing kloppen.
Champagne of sekt bij dressing schenken.
Over 5 bordjes slamelange verdelen.
Champignons erover verdelen.
Helft van dressing over bordjes verdelen.
Forel op champignons leggen.
Rest van dressing erover verdelen.
Garneren met rest van dille.