Recept
« Terug naar recepten
Frambozenroom met meringue
PT15M
Frambozenroom met meringue
Een heerlijk frambozenroom met meringue recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
tineke van Meeuwen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frambozenroom met meringue te bereiden
Laat de frambozen evt. licht ontdooien. Hak de chocolade fijn. Leg een paar schuimkoekjes opzij ter versiering en verbrokkel de rest.
Klop de slagroom stijf. Voeg tijdens het kloppen beetje bij beetje de vanillesuiker en de slagroomversteviger toe.
Vul 4 glazen met de frambozen, de chocolade, de fijngemaakte schuimkoekjes en de slagroom. Om en om. Versier de glazen voor het serveren met resterende schuimkoekjes en frambozen en strooi er wat poedersuiker overheen.
Klop de slagroom stijf. Voeg tijdens het kloppen beetje bij beetje de vanillesuiker en de slagroomversteviger toe.
Vul 4 glazen met de frambozen, de chocolade, de fijngemaakte schuimkoekjes en de slagroom. Om en om. Versier de glazen voor het serveren met resterende schuimkoekjes en frambozen en strooi er wat poedersuiker overheen.