Recept
« Terug naar recepten
Franse chocoladesaus
PT10M
Franse chocoladesaus
Een heerlijk franse chocoladesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
anne prive
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
chocolade
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Franse chocoladesaus te bereiden
Breng de slagroom op een laag vuur aan de kook in een kleine pan met dikke bodem. Haal de pan van het vuur, voeg de chocolade toe en roer tot een gladde saus is ontstaan. Roer de sinaasappellikeur erdoor, schenk in een kan en serveer de saus direct. Houd de saus eventueel tot gebruik warm.
Mijn kookverhaal (anne prive)
Ik was zo lang opzoek naar de saus die ze gebruiken bij de dameblanche... nu heb ik hem gevonden!