Recept
« Terug naar recepten
Frittata met raapsteeltjes
PT25M
Frittata met raapsteeltjes
Een heerlijk frittata met raapsteeltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Miranda Kester
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
360 kCal energie
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frittata met raapsteeltjes te bereiden
Bak ui en rozemarijn 5-6 minuten in 2 el olie. Snijd de raapstelen in grove stukken en
bak ze met wat zout en peper al omscheppend 3-4 minuten mee met de ui.
Laat de raapstelen in een zeef uitlekken. Klop de eieren los met zout, peper en voeg munt, peterselie, kaas, broodkruim en raapstelen toe.
Verhit 2 el olijfolie met de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan.
Laat dit op zacht vuur bijna stollen. Keer de frittata en laat ook andere kant stollen.
Lekker met frietjes.
bak ze met wat zout en peper al omscheppend 3-4 minuten mee met de ui.
Laat de raapstelen in een zeef uitlekken. Klop de eieren los met zout, peper en voeg munt, peterselie, kaas, broodkruim en raapstelen toe.
Verhit 2 el olijfolie met de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan.
Laat dit op zacht vuur bijna stollen. Keer de frittata en laat ook andere kant stollen.
Lekker met frietjes.