KookJij

Frittata met raapsteeltjes

Een heerlijk frittata met raapsteeltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie: 360 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frittata met raapsteeltjes te bereiden

Bak ui en rozemarijn 5-6 minuten in 2 el olie. Snijd de raapstelen in grove stukken en
bak ze met wat zout en peper al omscheppend 3-4 minuten mee met de ui.
Laat de raapstelen in een zeef uitlekken. Klop de eieren los met zout, peper en voeg munt, peterselie, kaas, broodkruim en raapstelen toe.
Verhit 2 el olijfolie met de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan.
Laat dit op zacht vuur bijna stollen. Keer de frittata en laat ook andere kant stollen.
Lekker met frietjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst