Recept
« Terug naar recepten
Fromage grillé et poulet fumé
PT10M
Fromage grillé et poulet fumé
Een heerlijk fromage grillé et poulet fumé recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fromage grillé et poulet fumé te bereiden
Beleg de boterhammen met kaas en leg deze onder de grill tot de kaas gesmolten is . Serveer dit op bord met de gerookte kip .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze eenvoudige toast werd geserveerd met rauwe spinazie , enkele tomaten partjes , bladpeterselie en ajuin schijven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Annika T. zegt:
derbyke zegt:
Caroline ,Anna en joke de ridder ,dank u om te reageren .
En Annika T hoop je toch nog te ontmoeten bij mijn zelf bereide recepten.Groetjes van ons 3 :);):p
Anna zegt:
Ik vond het niet zo aardig naar Hilde toe, vandaar.
Gebruikers kunnen trouwens geen reacties verwijderen, dat doet het KookJij team, jullie kunnen wel aangeven als een reactie niet ok. is.
Groet,
Anna
KookJij
enilorac zegt:
En wat maakt het verder uit? De recepten zijn helemaal top!
derbyke zegt: