Recept
« Terug naar recepten
Fruitbrochettes met chocoladesaus
PT45M
Fruitbrochettes met chocoladesaus
Een heerlijk "fruitig" nagerecht overgoten met warme, pure, chocoladesaus.
Recept van:
Fairfood
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.fairfood.org
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitbrochettes met chocoladesaus te bereiden
- Snij het fruit in gelijke stukken en rijg dit om en om aan de satéprikker
- Marineer dit spiesje eventueel met grand marnier, en bestrooi het met een beetje poedersuiker voor een extra zoete smaak.
- Breek de repen chocolade in kleine stukjes en smelt dit au bain marie. Deze warme pure chocolade saus giet je vervolgens lekker over de spiesjes.
- Serveer met een beetje roomijs of flensjes. De pure chocoladesaus kun je eventueel verrijken met grand marnier of een beetje chilipeper!
Mijn kookverhaal (Fairfood)
Wil je dit recept zo duurzaam mogelijk bereiden? Kies dan voor duurzame ingredienten! Ga naar www.fairfood.org.
bas ten hoeve zegt: