Mijn man is gek op fudge, en ik zag een aflevering op tv van: Nigella Lawson, waarin zij deze maakte, zag er makkelijk uit dus...
Gauw op het internet gezocht.
Heerlijk!!!
Ze komen niet in de diepvries, te lekker.
Recept
« Terug naar recepten
Fudge
PT30M
Fudge
Een heerlijk fudge recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Manna Arendsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
45 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Nigella Lawson
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fudge te bereiden
Doe de gehakte chocolade, gecondenseerde melk, boter en zout in een pan met dikke bodem op een laag vuur en roer tot alles gesmolten is.
Doe de noten in een diepvrieszak en sla ze met een deegroller
tot kleine en iets grotere stukken.
Doe de noten bij de gesmolten chocolade en de gecondenseerde melk en roer alles goed door elkaar.
Giet dit mengsel in een vierkante ovenschotel en strijk de bovenkant glad.
Laat de Fudge afkoelen en zet hem in de koelkast tot hij stijf is.
Snij hem vervolgens in kleine stukken.
Als je de Fudge eenmaal in stukken hebt gesneden,
kan je deze in de vriezer bewaren.
Doe de noten in een diepvrieszak en sla ze met een deegroller
tot kleine en iets grotere stukken.
Doe de noten bij de gesmolten chocolade en de gecondenseerde melk en roer alles goed door elkaar.
Giet dit mengsel in een vierkante ovenschotel en strijk de bovenkant glad.
Laat de Fudge afkoelen en zet hem in de koelkast tot hij stijf is.
Snij hem vervolgens in kleine stukken.
Als je de Fudge eenmaal in stukken hebt gesneden,
kan je deze in de vriezer bewaren.
carmen zegt:
ook zoiets waar je niet van af kunt blijven!!!