Recept
« Terug naar recepten
Gaji gui
PT20M
Gaji gui
Een heerlijk gaji gui recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Korea
Keuken:
Oosterse
Bron:
Temple Food Restaurant Sanchon, Seoul, Zuid-Korea
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gaji gui te bereiden
Maak de aubergines schoon en snijd ze in dunne plakken. Maak de pepers schoon, verwijder desgewenst de zaadjes, en snijdt ze in dunne ringetjes.
Bereidingswijze
Maak een sausje van de sojasaus, de sesamolie, de suiker en de sesamzaadjes en zet het apart. Bak de de aubergineplakken en de ringetjes peper in de zonnebloemolie op een laag vuur totdat ze gaar zijn. Leg de aubergineplakken en pepers in een schaal en sprenkel het sausje er overheen.
Serveertips
Dit is een bijgerecht uit de Koreaanse keuken dat samen met vele andere bijgerechten op tafel wordt gezet. Iedereen aan tafel kan een een beetje pakken, omdat er meerdere gerechten tegelijk op tafel worden gezet is dit genoeg voor 4 personen
Bereidingswijze
Maak een sausje van de sojasaus, de sesamolie, de suiker en de sesamzaadjes en zet het apart. Bak de de aubergineplakken en de ringetjes peper in de zonnebloemolie op een laag vuur totdat ze gaar zijn. Leg de aubergineplakken en pepers in een schaal en sprenkel het sausje er overheen.
Serveertips
Dit is een bijgerecht uit de Koreaanse keuken dat samen met vele andere bijgerechten op tafel wordt gezet. Iedereen aan tafel kan een een beetje pakken, omdat er meerdere gerechten tegelijk op tafel worden gezet is dit genoeg voor 4 personen
jan willem zegt: