KookJij

Gamba Ceviche met Mango

Een heerlijk gamba ceviche met mango recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gamba Ceviche met Mango te bereiden

*Maak een mixture van de Dixap,citroensap,limoensap,
Nam Pla en kokos room en laat hierin de kleingemaakte garnalen marineren in een fikse kom.
*Ondertussen een mengsel maken met de avocado,mango,
rode peper,lenteuitjes en komkommer en goed doorroeren
*Na 20 minuten de garnalen massa voegen bij de avocado-mix en weer goed mixen
*Zet in ijskast gedurende min.1 uur
*Serveer het in een mooie coupe

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN:Bestrooien met grof gehakte korianderblad en fijngehakte munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst