Recept
« Terug naar recepten
Gamba Ceviche met Mango
PT120M
Gamba Ceviche met Mango
Een heerlijk gamba ceviche met mango recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gamba Ceviche met Mango te bereiden
*Maak een mixture van de Dixap,citroensap,limoensap,
Nam Pla en kokos room en laat hierin de kleingemaakte garnalen marineren in een fikse kom.
*Ondertussen een mengsel maken met de avocado,mango,
rode peper,lenteuitjes en komkommer en goed doorroeren
*Na 20 minuten de garnalen massa voegen bij de avocado-mix en weer goed mixen
*Zet in ijskast gedurende min.1 uur
*Serveer het in een mooie coupe
Nam Pla en kokos room en laat hierin de kleingemaakte garnalen marineren in een fikse kom.
*Ondertussen een mengsel maken met de avocado,mango,
rode peper,lenteuitjes en komkommer en goed doorroeren
*Na 20 minuten de garnalen massa voegen bij de avocado-mix en weer goed mixen
*Zet in ijskast gedurende min.1 uur
*Serveer het in een mooie coupe
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
OPDIENEN:Bestrooien met grof gehakte korianderblad en fijngehakte munt.