Recept
« Terug naar recepten
Gamba's met groene asperges en pepersaus
PT35M
Gamba's met groene asperges en pepersaus
Een heerlijk gamba's met groene asperges en pepersaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin.be
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gamba's met groene asperges en pepersaus te bereiden
Snijd de asperges schuin in schijfjes.
Kook ze 10 min.
Pel de gamba's.
Verwijder het darmkanaal.
Bak ze 5 min. in boter en olijfolie.
Voeg de asperges bij en de Boursin.
Voeg het citroensap bij als de saus kookt.
Dien onmiddellijk op.
Kook ze 10 min.
Pel de gamba's.
Verwijder het darmkanaal.
Bak ze 5 min. in boter en olijfolie.
Voeg de asperges bij en de Boursin.
Voeg het citroensap bij als de saus kookt.
Dien onmiddellijk op.
Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)
Lekker als voorgerecht met ciabatta.