Recept
« Terug naar recepten
Aardappelzoet gevuld met puree en asperges
PT30M
Aardappelzoet gevuld met puree en asperges
Een heerlijk aardappelzoet gevuld met puree en asperges recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelzoet gevuld met puree en asperges te bereiden
Aardappels grondig wassen en gaar koken.
Asperges kruiden samen met de citroen beetgaar steamen.
Snij de asperges in stukken en hou de iets langere kopjes aan de kant.
Sjalotje zeer fijn snijden kort aanstoven in een beetje boter, voeg de stukken asperges toe kaas en room.
Snij de aardappelen in de helft en hol uit, maak hier puree van en kruid naar smaak af.
Voeg de puree bij de groenten en roer goed onder elkaar.
Vul de aardappels met puree het aspergekopje erboven op. Zet even onder de grill.
Serveer zeer warm.
Asperges kruiden samen met de citroen beetgaar steamen.
Snij de asperges in stukken en hou de iets langere kopjes aan de kant.
Sjalotje zeer fijn snijden kort aanstoven in een beetje boter, voeg de stukken asperges toe kaas en room.
Snij de aardappelen in de helft en hol uit, maak hier puree van en kruid naar smaak af.
Voeg de puree bij de groenten en roer goed onder elkaar.
Vul de aardappels met puree het aspergekopje erboven op. Zet even onder de grill.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.