KookJij

Garam Ma(r)sala zelf maken

Een heerlijk garam ma(r)sala zelf maken recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Exotisch Eten. Hilaire Walden 1995
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garam Ma(r)sala zelf maken te bereiden

De bakpan/wok verhitten en alle ingrediënten BEHALVE de foelie toevoegen.
Laat de specerijen geurig en iets donkerder van kleur worden maar schud de pan regelmatig om om verbranden te voorkomen.
Doe over in de vijzel, voeg de foelie toe en laat het geheel eerst afkoelen.
Wrijf/maal het fijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst