Recept
« Terug naar recepten
Garam Ma(r)sala zelf maken
PT5M
Garam Ma(r)sala zelf maken
Een heerlijk garam ma(r)sala zelf maken recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Exotisch Eten. Hilaire Walden 1995
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garam Ma(r)sala zelf maken te bereiden
De bakpan/wok verhitten en alle ingrediënten BEHALVE de foelie toevoegen.
Laat de specerijen geurig en iets donkerder van kleur worden maar schud de pan regelmatig om om verbranden te voorkomen.
Doe over in de vijzel, voeg de foelie toe en laat het geheel eerst afkoelen.
Wrijf/maal het fijn.
Laat de specerijen geurig en iets donkerder van kleur worden maar schud de pan regelmatig om om verbranden te voorkomen.
Doe over in de vijzel, voeg de foelie toe en laat het geheel eerst afkoelen.
Wrijf/maal het fijn.