Recept
« Terug naar recepten
Garnalencocktail met Avocado's uit Sierra Leone
PT45M
Garnalencocktail met Avocado's uit Sierra Leone
Een heerlijk garnalencocktail met avocado's uit sierra leone recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalencocktail met Avocado's uit Sierra Leone te bereiden
*Maak een soortement van dressing van de olie,azijn,sherry,
pepersaus,helft van de dille-blaadjes,lente-uitjes en lomboks.
*Laat hierin de garnalen 20 - 30 minuten marineren in de koelkast.
*Dan door garnalen-soortement dressing een fikse eetlepel mayonaise roeren en dit verdelen over de 4 avocadohelften.
*Bestrooien met de overgebleven dille
pepersaus,helft van de dille-blaadjes,lente-uitjes en lomboks.
*Laat hierin de garnalen 20 - 30 minuten marineren in de koelkast.
*Dan door garnalen-soortement dressing een fikse eetlepel mayonaise roeren en dit verdelen over de 4 avocadohelften.
*Bestrooien met de overgebleven dille
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
*Koud opdienen met een glas van dezelfde sherry,die gebruikt werd voor de dressing.
e.den.hartog zegt: