Recept
« Terug naar recepten
Gauwgereed vieruurtje
PT15M
Gauwgereed vieruurtje
Een heerlijk gauwgereed vieruurtje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gauwgereed vieruurtje te bereiden
Snij de cake in plakjes van +/- 1,5 cm en leg deze op een bord.
Schil de appels, ontdoe ze van de klokhuizen en snij deze vervolgens in schijfjes.
Leg de schijfjes in een pan met boter, strooi de suiker er over en laat de appelschijfjes mooi bruinen.
Schik de appelschijfjes in een waaier op de cake.
Schep een bolletje Speculoosijs bovenop de warme appeltjes en overstrooi met verkruimelde Speculoos.
Schil de appels, ontdoe ze van de klokhuizen en snij deze vervolgens in schijfjes.
Leg de schijfjes in een pan met boter, strooi de suiker er over en laat de appelschijfjes mooi bruinen.
Schik de appelschijfjes in een waaier op de cake.
Schep een bolletje Speculoosijs bovenop de warme appeltjes en overstrooi met verkruimelde Speculoos.