KookJij

Gazpacho met watermeloen

Een heerlijk gazpacho met watermeloen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - Koude
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gazpacho met watermeloen te bereiden



Was de tomaten onder koud stromend water. Verwijder de kroontjes en snijd de tomaten in grove stukken. Schil de paprika met een dunschiller, verwijder de zaden en de zaadlijsten en snijd deze in kleine stukjes. Snijd het vruchtvlees van de watermeloen in grove stukken.

Meng de tomaten met de watermeloen en de paprika en besprenkel met de xeresazijn, zeezout en olijfolie. Alles mixen en op smaak brengen met peper en eventueel nog wat extra grof zeezout.

Plaats de gazpacho zeker één uur in de koelkast en serveer met ijsblokjes en fijngesnipperde basilicum in mooie glaasjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst