Recept
« Terug naar recepten
Gebakken parasolzwam
PT20M
Gebakken parasolzwam
Een heerlijk gebakken parasolzwam recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
robin visser
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
- kCal energie
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken parasolzwam te bereiden
Je doet de pan op het vuur je doet er boter in. En dan ga je de parasolzwam snijden in smalle stukjes niet te dik, dan doe je de stukjes parasolzwam erin, en je wacht 10 minuten dan is het klaar.
Delvaux zegt: