Recept
« Terug naar recepten
Gebakken zalm met pasta en zeekraal speciaal
PT25M
Gebakken zalm met pasta en zeekraal speciaal
Een heerlijk gebakken zalm met pasta en zeekraal speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken zalm met pasta en zeekraal speciaal te bereiden
Kruiden fijn malen door de vijzel.
Zalm filet droogdeppen kruiden en door de bloem wentelen.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water met een beetje olijfolie.
Ajuin in halve fijne ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie en kruid naar smaak.
Zalm gaar aanbakken in boter.
Serveer warm op bord en werk af met de geraspte kaas "parmigiano reggiano", grijs garnalen en bladpeterselie.
Zalm filet droogdeppen kruiden en door de bloem wentelen.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water met een beetje olijfolie.
Ajuin in halve fijne ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie en kruid naar smaak.
Zalm gaar aanbakken in boter.
Serveer warm op bord en werk af met de geraspte kaas "parmigiano reggiano", grijs garnalen en bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.