Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta speciaal met verrassing
PT25M
Dagschotel: pasta speciaal met verrassing
Een heerlijk dagschotel: pasta speciaal met verrassing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta speciaal met verrassing te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Ajuin grof snijden.
Champignons in vier snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in olijfolie voeg de notenmengeling en tomatencoulis toe.
Laat op een zacht vuur pruttelen, de laaste vijf minuten de gepelde scampi's toevoegen en clams.
Serveer het gerecht zeer warm en werk af met de geraspte kazen en verse basilicum.
Ajuin grof snijden.
Champignons in vier snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in olijfolie voeg de notenmengeling en tomatencoulis toe.
Laat op een zacht vuur pruttelen, de laaste vijf minuten de gepelde scampi's toevoegen en clams.
Serveer het gerecht zeer warm en werk af met de geraspte kazen en verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.