Recept
« Terug naar recepten
Scampi's en clams in de rode zee
PT20M
Scampi's en clams in de rode zee
Een heerlijk scampi's en clams in de rode zee recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scampi's en clams in de rode zee te bereiden
Ajuin grof snijden.
Champignons in vier snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in olijfolie voeg de notenmengeling en tomatencoulis toe.
Laat op een zacht vuur pruttelen, de laaste vijf minuten de gepelde scampi's toevoegen en clams.
Serveer zeer warm met de geraspte kazen.
Champignons in vier snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in olijfolie voeg de notenmengeling en tomatencoulis toe.
Laat op een zacht vuur pruttelen, de laaste vijf minuten de gepelde scampi's toevoegen en clams.
Serveer zeer warm met de geraspte kazen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
derbyke zegt: