Recept
« Terug naar recepten
Zeevruchten met pasta bedolven onder de macarpone met een geur van limoncello
PT20M
Zeevruchten met pasta bedolven onder de macarpone met een geur van limoncello
Een heerlijk zeevruchten met pasta bedolven onder de macarpone met een geur van limoncello recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeevruchten met pasta bedolven onder de macarpone met een geur van limoncello te bereiden
Ajuin in fijne ringen snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Basilicum en bladpeterselie grof snijden.
Kruiden in een vijzel fijn malen.
Ajuin aanstoven in een beetje boter voeg de mascarpone toe en limoncello, houd warm.
De zeevruchten in olijfolie beetgaar aanbakken met de kruiden. De grijs garnalen op het laatste toevoegen.
Voeg de tomaatjes toe evenzeer de beetgare warme pasta.
Roer er de saus onder en serveer zeer warm met de geraspte kazen, bladpeterselie en basilicum.
Tomaatjes in twee snijden.
Basilicum en bladpeterselie grof snijden.
Kruiden in een vijzel fijn malen.
Ajuin aanstoven in een beetje boter voeg de mascarpone toe en limoncello, houd warm.
De zeevruchten in olijfolie beetgaar aanbakken met de kruiden. De grijs garnalen op het laatste toevoegen.
Voeg de tomaatjes toe evenzeer de beetgare warme pasta.
Roer er de saus onder en serveer zeer warm met de geraspte kazen, bladpeterselie en basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.