KookJij

Zeevruchten met pasta bedolven onder de macarpone met een geur van limoncello

Een heerlijk zeevruchten met pasta bedolven onder de macarpone met een geur van limoncello recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeevruchten met pasta bedolven onder de macarpone met een geur van limoncello te bereiden

Ajuin in fijne ringen snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Basilicum en bladpeterselie grof snijden.
Kruiden in een vijzel fijn malen.
Ajuin aanstoven in een beetje boter voeg de mascarpone toe en limoncello, houd warm.
De zeevruchten in olijfolie beetgaar aanbakken met de kruiden. De grijs garnalen op het laatste toevoegen.
Voeg de tomaatjes toe evenzeer de beetgare warme pasta.
Roer er de saus onder en serveer zeer warm met de geraspte kazen, bladpeterselie en basilicum.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst