Recept
« Terug naar recepten
Gebakken schol met Italiaanse tomatensaus
PT20M
Gebakken schol met Italiaanse tomatensaus
Een heerlijk gebakken schol met italiaanse tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Tijd voor Vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken schol met Italiaanse tomatensaus te bereiden
Pel en snipper de ui en de teen knoflook. Halveer de kerstomaatjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes aan. Roer de pesto erdoor en bak de tomaatjes ca. 4-6 minuten zachtjes mee.
Roer op een bord de bloem met zout, peper en paprikapoeder door elkaar. Wentel de scholfilets erdoor.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de scholfilets in ca. 4-6 minuten bruin en gaar, keer ze halverwege. Leg de scholfilets op vier borden en schep de tomatensaus erbij.
Roer op een bord de bloem met zout, peper en paprikapoeder door elkaar. Wentel de scholfilets erdoor.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de scholfilets in ca. 4-6 minuten bruin en gaar, keer ze halverwege. Leg de scholfilets op vier borden en schep de tomatensaus erbij.