Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Tomatenrisotto
PT20M
Gebakken Tomatenrisotto
Een heerlijk gebakken tomatenrisotto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Lambert
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Tomatenrisotto te bereiden
Verwarm de olie en roer de rijst erdoor.Snijd de tomaat fijn voeg ze erbij samen met de tijm en beetje voor beetje water toe.Laat de rijst zachtjes gaar koken(tot het water verdampt is).Voeg dan de kaas toe en laat de risotto afkoelen.Maak vervolgens van de risotto een soort platte koek en bak deze in een antiaanbaklage koekenpan aanbeide zijden bruin.
Lambert zegt: