Recept
« Terug naar recepten
Rosbief carpaccio met truffelmayonaise
PT10M
Rosbief carpaccio met truffelmayonaise
Dit gerecht is ideaal om een stukje overgebleven rosbief goed te benutten.
Natuurlijk hoef je niet te wachten tot er een stukje rosbief overblijft en kun je
ook gewoon de vers gesneden uit het koelvak gebruiken.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbief carpaccio met truffelmayonaise te bereiden
- verdeel de sla over 2 borden
- verdeel de dungesneden rosbief eroverheen
- snij de tomaatjes doormidden en leg ze eromheen -
- trooi pijnboompitjes (zonnebloem pitjes) en kappertjes eroverheen
- doe de truffelmayonaise erop en de Parmezaanse kaassnippers erover
- garneer met wat blaadjes basilicum