KookJij

Rosbief carpaccio met truffelmayonaise

Dit gerecht is ideaal om een stukje overgebleven rosbief goed te benutten. Natuurlijk hoef je niet te wachten tot er een stukje rosbief overblijft en kun je ook gewoon de vers gesneden uit het koelvak gebruiken.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosbief carpaccio met truffelmayonaise te bereiden

  1.  verdeel de sla over 2 borden
  2. verdeel de dungesneden rosbief eroverheen
  3. snij de tomaatjes doormidden en leg ze eromheen -
  4. trooi pijnboompitjes (zonnebloem pitjes) en kappertjes eroverheen
  5. doe de truffelmayonaise erop en de Parmezaanse kaassnippers erover
  6. garneer met wat blaadjes basilicum 

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst