Dit recept bevat weinig kcal. en is zeer smaakvol!
Serveer tip:lekker met spruitjes en aardappelpuree of......met gebakken aardappels en ijsbergsla (eventueel met een appelhoningdressing voor de sla).
Recept
« Terug naar recepten
Gebakken vis(vlees of gevogelte)met zoetzure saus
PT30M
Gebakken vis(vlees of gevogelte)met zoetzure saus
Een heerlijk gebakken vis(vlees of gevogelte)met zoetzure saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jose aarns
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
420 kCal energie
28 Gram eiwit
9 Gram vet
54 Gram koolhydraten
28 Gram eiwit
9 Gram vet
54 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken vis(vlees of gevogelte)met zoetzure saus te bereiden
1.Snijd de ananas in kleine stukjes + vang de siroop op.
2.Peper en zout de kabeljauw.
3.Maak de slalot schoon+ hak fijn.
4.Fruit de sjalot glazig in de olie.
5.Snijd in tussen de paprika in stukjes.
6.Voeg de ananas+ de siroop toe+ azijn+bouillon+de gember, laat enkele min. koken.
7.Bind de saus naar gewenste dikte met de allesbinder.
8.Roer dan de stukjes paprika erdoor en breng op smaak met de ketchap en wat peper, laat nog eventjes kort (± 2à 3 min. ) koken.
9. Neem de pan van het vuur en zet weg.
10.Smelt de Croma tot deze lichtbruin verkleurt+ bak de kabeljauw aan beide zijden op een matig/hoog vuur licht bruin (± 8 tot 10 min.) al naar gelang de dikte.
2.Peper en zout de kabeljauw.
3.Maak de slalot schoon+ hak fijn.
4.Fruit de sjalot glazig in de olie.
5.Snijd in tussen de paprika in stukjes.
6.Voeg de ananas+ de siroop toe+ azijn+bouillon+de gember, laat enkele min. koken.
7.Bind de saus naar gewenste dikte met de allesbinder.
8.Roer dan de stukjes paprika erdoor en breng op smaak met de ketchap en wat peper, laat nog eventjes kort (± 2à 3 min. ) koken.
9. Neem de pan van het vuur en zet weg.
10.Smelt de Croma tot deze lichtbruin verkleurt+ bak de kabeljauw aan beide zijden op een matig/hoog vuur licht bruin (± 8 tot 10 min.) al naar gelang de dikte.
boomer zegt: