Recept
« Terug naar recepten
Gebakken witlof met druiven en vis
PT20M
Gebakken witlof met druiven en vis
Een heerlijk gebakken witlof met druiven en vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken witlof met druiven en vis te bereiden
In een koekenpan olie verhitten. Bruine suiker uitstrooien over de bodem en daarop de halve struikjes witlof leggen. Af en toe draaien. Een deksel gebruiken om de witlof af te dekken. Na vijf minuten de deksel weer verwijderen en de druiven in de pan meewarmen. In een andere pan in weinig olie de vis garen (niet langer dan 4-5 minuten). De witlof op het bord scheppen en licht aromat strooien. Daarna de druiven over de witlof verdelen. De vis naast de witlof schikken.