Recept
« Terug naar recepten
Gebakken zeeduivel met tuinkers, gekruide oesterzwam, tagliatelle en Oud Brugge schilfers
PT35M
Gebakken zeeduivel met tuinkers, gekruide oesterzwam, tagliatelle en Oud Brugge schilfers
Een heerlijk gebakken zeeduivel met tuinkers, gekruide oesterzwam, tagliatelle en oud brugge schilfers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken zeeduivel met tuinkers, gekruide oesterzwam, tagliatelle en Oud Brugge schilfers te bereiden
Voor de saus: versnipper de sjalot, laat zweten in boter, bevochtig met de rode wijn, het kersensap en de kruidnagel. Laat inkoken. Voeg de kalfsglace toe en laat zachtjes trekken.
Verdeel de zeeduivel in porties en wikkel in de Gandaham. Bak in hete boter en kruid met peper.
Kook de tagliatelle, laat schrikken in koud water en schud op met de helft olijfolie en de helft boter.
Schik de zeeduivel in het midden van het bord, nappeer de saus er rond. Werk af met tagliatelle, Oud Brugge schilfers en notensla.
Verdeel de zeeduivel in porties en wikkel in de Gandaham. Bak in hete boter en kruid met peper.
Kook de tagliatelle, laat schrikken in koud water en schud op met de helft olijfolie en de helft boter.
Schik de zeeduivel in het midden van het bord, nappeer de saus er rond. Werk af met tagliatelle, Oud Brugge schilfers en notensla.