Recept
« Terug naar recepten
Gebraden kweeperen in de oven
PT400M
Gebraden kweeperen in de oven
Een heerlijk gebraden kweeperen in de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
400 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
nl.tuinen,
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebraden kweeperen in de oven te bereiden
Spoel de kweeperen onder koud stromend water en schik ze in een ovenschotel.
Verdeel er de overige ingrediënten rond en zet gedurende 5 à 6 uur in een oven van 100° C. Draai de kweeperen om na drie uur. Snijd de kweeperen in twee en haal er de pitten uit. Schik ze op een dienschotel en lepel er het ingekookt kookvocht over.
Serveer met wat slagroom.
Tip: deze bereiding kan nog enkele dagen worden bewaard in de ijskast.
Verdeel er de overige ingrediënten rond en zet gedurende 5 à 6 uur in een oven van 100° C. Draai de kweeperen om na drie uur. Snijd de kweeperen in twee en haal er de pitten uit. Schik ze op een dienschotel en lepel er het ingekookt kookvocht over.
Serveer met wat slagroom.
Tip: deze bereiding kan nog enkele dagen worden bewaard in de ijskast.