Recept
« Terug naar recepten
Gebraden lamsvlees met oregano
PT30M
Gebraden lamsvlees met oregano
Een heerlijk gebraden lamsvlees met oregano recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebraden lamsvlees met oregano te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Wrijf het lamsvlees in met zout en peper.
Bind met keukentouw kleine takjes oregano op het lamsvlees vast.
Leg het vlees op een met siliconen-bakpapier beklede bakplaat en sprenkel er wat olijfolie over.
Zet het 10 minuten in de oven, of tot het gaar is naar wens.
Meng de honing en mosterd en doe het sausje in een kommetje en serveer het bij het lamsvlees en de aardappelen met dille
Wrijf het lamsvlees in met zout en peper.
Bind met keukentouw kleine takjes oregano op het lamsvlees vast.
Leg het vlees op een met siliconen-bakpapier beklede bakplaat en sprenkel er wat olijfolie over.
Zet het 10 minuten in de oven, of tot het gaar is naar wens.
Meng de honing en mosterd en doe het sausje in een kommetje en serveer het bij het lamsvlees en de aardappelen met dille
asterix zegt: