Recept
« Terug naar recepten
Gedroogde ham met knoflook en tomaat
PT15M
Gedroogde ham met knoflook en tomaat
Een heerlijk gedroogde ham met knoflook en tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gedroogde ham met knoflook en tomaat te bereiden
Snijd het brood dwars door,leg beide helften met de aangesneden kant naar boven en wrijf ze in met de door gesneden teentjes knoflook.Schik de schijfjes tomaat in een enkele laag op een gedeelte van het brood.Besprenkel ze met olijfolie en leg hierop tenslotte twee lagen ham.Leg de andere helft van het brood hierop en snijd het geheel in stukken van 4 cm.