Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde kokosbeschuitjes met fruit
PT30M
Gegratineerde kokosbeschuitjes met fruit
Een heerlijk gegratineerde kokosbeschuitjes met fruit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ad janssen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde kokosbeschuitjes met fruit te bereiden
1. Verwarm de grill in 7 minuten voor op de hoogste stand. Was het fruit. Halveer de aardbeien en verwijder de pitten uit de kersen. Roer de zure room los met de Grand Marnier en eenderde van de honing. Schep het fruit erdoor. Roer de rest van de honing en de kokos door elkaar. Bestrijk de beschuiten met dit mengsel. Leg de beschuiten op een bakplaat en schuif deze circa 5 centimeter onder het hete grill-element. Laat het kokosmengsel in circa 2 tot 3 minuten goudbruin kleuren. Leg de gegratineerde beschuiten op de bordjes en schep de fruitsalade erop en ernaast. Garneer eventueel met toefjes slagroom.