Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde vijgen
PT30M
Gegratineerde vijgen
Een heerlijk gegratineerde vijgen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde vijgen te bereiden
Halveer de vijgen en haal er een beetje vruchtvlees uit. Verwarm dit met het water, de honing en de balsamico. Laat inkoken tot een licht stroopje.
Verdeel een camembertkaasje in 8 puntjes. Leg ze op de vijgen en giet er het stroopje over.
Zet 5 tot 7 min. onder de hete grill.
Verdeel een camembertkaasje in 8 puntjes. Leg ze op de vijgen en giet er het stroopje over.
Zet 5 tot 7 min. onder de hete grill.
L.van Lieshout zegt: