Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde auberginerol met zeetongfilet, Gandaham , peterselieboter en fettuccine
PT45M
Gegrilde auberginerol met zeetongfilet, Gandaham , peterselieboter en fettuccine
Een heerlijk gegrilde auberginerol met zeetongfilet, gandaham , peterselieboter en fettuccine recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde auberginerol met zeetongfilet, Gandaham , peterselieboter en fettuccine te bereiden
Rol de aubergineplakken op met de tongfilets en de Gandaham. Kruid binnenin met wat peper. Gril de auberginerol in een grillpan en laat nog een 6-tal minuten verder garen in de oven op 140°C.
Voor de saus: dompel de peterselie in kokend gezouten water, laat schrikken met ijsblokjes en pureer. Laat de versnipperde sjalot reduceren met de witte wijn en bind met stukjes boter tot de gewenste dikte. Voeg de gepureerde peterselie toe en giet door een fijne zeef. Breng op smaak met peper en zout.
Schud de gekookte fettucine op in olijfolie.
Schik de pasta op een bord, leg auberginerol erop en drapeer de saus er rond. Werk af met groene kruiden en eventueel wat sla.
Voor de saus: dompel de peterselie in kokend gezouten water, laat schrikken met ijsblokjes en pureer. Laat de versnipperde sjalot reduceren met de witte wijn en bind met stukjes boter tot de gewenste dikte. Voeg de gepureerde peterselie toe en giet door een fijne zeef. Breng op smaak met peper en zout.
Schud de gekookte fettucine op in olijfolie.
Schik de pasta op een bord, leg auberginerol erop en drapeer de saus er rond. Werk af met groene kruiden en eventueel wat sla.